Toitlustamine

04.09.2017

Toitlustamine GAG peamajas

1.Koolilõuna õpilasele on tasuta.

Riik kompenseerib 0,78 eurot,  Tallinna linn kompenseerib 0,56 eurot.

 2. Päevapraad maksab 1,50 eurot (tasaarveldatud hinnaga 2,84 eurot riigi ja Tallinna linna kompensastioon 1,34 eurot ulatuses). Sisaldab näiteks: Kiievi kotlet + kartul + kaste + toorsalat + jook

 + leib. Saab osta ainult koolilõuna asemel. Kui koolilõuna sisaldab magustoitu, siis kuulub see hinna sisse.

3. Hommikuputru pakutakse kella 7.30 – 9.00, portsjon õpilasele maksab 0,65 senti. Sisaldab näiteks: kaerahelbepuder + moos + piim + leib, sepik.

Arve päevapraadide kohta saadab raamatupidaja algava kuu algul lapse seaduslikule esindajale.

ÕPILASE ID (KAARDI) REGISTREERIMINE ON ALATI KOHUSTUSLIK !

Toitlustamine Kotzebue majas

  1. Koolilõuna on kõigile tasuta.
  2. Kell 13.00-15.00 on võimalus süüa lisaks koolilõunale päevapraadi. Päevapraadi saab ainult kiipkaardi esitamisel ja see maksab 2.84 eurot. Arve läheb kuu lõpus lapsevanemale.
  3. Kogupäevakoolis käivad lapsed saavad kogupäevakoolitoitu, mis on koolituskeskuse poolt ette tellitud ja see maksab 1.15 eurot. Õpilane registreerib ka kogupäevatoidu kiipkaardiga ja vanem saab kuu lõpus söödu päevade kohta arve.
  4. Puhvet on avatud kell 8.00-15.00.
  5. Hommikuputru saab kell 7.30-9.00. Esitada tuleb kiipkaart ja maksab 65 senti. Vanem saab kuu lõpus arve.

 

 

GUSTAV ADOLFI GÜMNAASIUM

 
 

50. NÄDALA MENÜÜ

 
     
     
E 11.12.17 Bolognesekaste 150
  sea-ja veisehakkliha, purustatud tomatid, ketšup, rapsiõli, sibul, paprika, maitseained, maitseroheline  
  Keedetud makaronid 150
  Kapsa-tomati-apelsinisalat 50
  kapsas, tomat, apelsin, rapsiõli, maitseained  
  Porgand 100
  Piim 2,5%, keefir 2,5%, vesi 200
  Rukkileib, must seemneleib, sepik 40
  Energia: 736 kcal
Süsivesikud: 95,04 g
Valgud: 27,56 g    
Rasvad: 27,31 g
 
     
T 12.12.17 Küpsetatud kanakints 150
  kanakints, rapsiõli, maitseained  
  Keedetud riis, keedetud tatar 150
  Hautatud köögivili koorekastmes 80
  porgand, hernes, lillkapsas, brokoli, köögikoor 15%, rapsiõli, nisujahu, maitseained, maitseroheline  
  Hiina kapsa-porgandi-kurgisalat 50
  hiina kapsas, porgand,värske kurk, maitseained, rapsiõli  
  Kakao, piim 2,5%, keefir 2,5%, vesi 200
  kakaopulber, piim 2,5%, suhkur  
  Rukkileib, must seemneleib, sepik 40
  Energia: 753 kcal
Süsivesikud: 94,19 g
Valgud: 30,25 g
Rasvad: 28,31 g
 
     
  ROOTSI KEELE PÄEV  
K 13.12.17    Lihapallid 80
  sea-ja veisehakkliha, sibul, rapsiõli, maitseained, kuivikupuru  
  Kartulipüree 150
  kartul, piim 2,5%, või, maitseained  
  Soe koorekaste 50
  nisujahu, köögikoor 15%, rapsiõli, maitseained  
  Pohlamoos 20
  Kaalika-porgandisalat 50
  kaalikas, porgand, apelsinimahl, maitseained  
  Kaneelisai 70
  Tee sidruniga, piim 2,5%, keefir 2,5%, vesi 200
  Rukkileib, must seemneleib, sepik 40
  Energia: 739 kcal
Süsivesikud: 112,67 g
Valgud: 22,79 g
Rasvad: 21,89 g
 
     
N 14.12.17 Seapraad 120
  sealiha, rapsiõli, maitseained  
  Hapukapsas 100
  hapukapsas, rapsiõli, sibul, juurseller, suhkur, maitseained  
  Keedetud kartul 150
  Soe sinepi-koorekaste 50
  köögikoor 15%, nisujahu, sinep, maitseained, maitseroheline  
  Jõulujook, piim 2,5%, keefir 2,5%, vesi 200
  Rukkileib, must seemneleib, sepik 40
  Energia: 780 kcal
Süsivesikud: 93,14 g
Valgud: 29,60 g
Rasvad: 32,15 g
 
     
R 15.12.17    Kõrvitsapüreesupp, saiakuubikud 290/10
  kõrvits, porgand, sibul, küüslauk, sidrun, kartul, köögikoor 31%, juust, maitseained, maitseroheline, saiakrutoonid  
  Kamavaht pohlamoosiga 130/20
  maitsestamata jogurt, kamajahu, suhkur, köögikoor 31%, vaniljesuhkur, pohlamoos  
  Puuvili 100
  Piim 2,5%, keefir 2,5%, vesi 200
  Rukkileib, must seemneleib, sepik 40
  Energia: 770 kcal
Süsivesikud: 117,54 g
Valgud: 18,68 g
Rasvad: 24,99 g
 
     
     
     
     
     
                                                                                    Kooli direktor  
                                                                                    Hendrik Agur  

 

 

GUSTAV ADOLFI GÜMNAASIUM

 

 

51. NÄDALA MENÜÜ

 
     
E 18.12.17 Makaronid peekoni ja munaga 300
  makaronid, peekon, muna, rapsiõli, küüslauk, köögikoor 15%, juust  
  Kapsa-redisesalat 50
  kapsas, valge redis, rapsiõli, maitseained  
  Kaalikas 100
  Tee sidruniga, piim 2,5%, keefir 2,5%, vesi 200
  Rukkileib, must seemneleib, sepik 40
  Energia: 749 kcal
Süsivesikud: 102,00 g
Valgud: 27,48 g
Rasvad: 25,72 g
 
     
T 19.12.17    Verivorstid 80
  odrakruubid, toiduveri, seakamar, sealiha, seapekk, sibul, lambasool, maitseained  
  Keedetud kartul 150
  Soe piimakaste 50
  nisujahu, piim 2,5%, rapsiõli, maitseained  
  Pohlamoos 20
  Kaalika-porgandisalat 50
  kaalikas, porgand, apelsinimahl, maitseained  
  Piim 2,5%, keefir 2,5%, vesi 200
  Rukkileib, must seemneleib, sepik 40
  Energia: 739 kcal
Süsivesikud: 112,67 g
Valgud: 22,79 g
Rasvad: 21,89 g
 
     
K 20.12.17 Mulgipuder 150
  kartul, odrakruup, või, piim 2,5%, maitseained  
  Singi-koorekaste 150
  suitsusink, nisujahu, köögikoor 15%, sibul, maitseained  
  Hapukapsa-porgandi-sibulasalat 50
  porgand, hapukapsas, sibul, rapsiõli, maitseained  
  Peedi-majoneesisalat  50
  keedetud peet, majonees, mädarõigas, maitseained  
  Kakao, piim 2,5%, keefir 2,5%, vesi 200
  kakaopulber, piim 2,5%, suhkur  
  Rukkileib, must seemneleib, sepik 40
  Energia: 788 kcal
Süsivesikud: 98,53 g
Valgud: 29,82 g
Rasvad: 30,54 g
 
     
N 21.12.17    Köögivilja-hakkliha minestrone, hapukoor 270/20/10
  sea- ja veisehakkliha, kapsas, kartul, porgand, Türgi uba, purustatud tomatid, rapsiõli, konserv uba, kõrvits, sibul, maitseroheline, maitseained, hapukoor 20%  
  Maasikakissell, vahukoor 200/30
  maasikas, kartulitärklis, suhkur, köögikoor 31%, vaniljesuhkur  
  Puuvili 100
  Piim 2,5%, keefir 2,5%, vesi 200
  Rukkileib, must seemneleib, sepik 40
  Energia: 754 kcal
Süsivesikud: 120,04 g
Valgud: 25,35 g
Rasvad: 19,16 g
 
     
     
     
     
     
                                                                                    Kooli direktor  
                                                                                    Hendrik Agur